Ota yhteyttä

Töihin FresCoon

Aidot raaka-aineet ja ammattitaitoiset tekijät

Toimintamme ytimen muodostaa osaava ja ammattitaitoinen henkilökuntamme niin asiakaspalvelussa kuin keittiön puolellakin.

Arvostamme työntekijöidemme ammattitaitoa ja lupaamme, että yrityksessämme keittiöalan ammattilaiset saavat hyödyntää osaamistaan monipuolisesti. FresCo Ravintoloissa ruoka valmistetaan aidoista, tuoreista raaka-aineista. Pyrimme tekemään kaiken itse alusta alkaen. Ajattelemme kokin/leipurin ammattia käsityöläisammattina. Oppiminen tapahtuu itse kokeilemalla ja tekemällä. Tietotaito karttuu ajan kanssa.

Keskeiset arvomme

  • aitous
  • luotettavuus
  • inspiraatio

Kaikki lähtee liikkeelle aidoista, tuoreista raaka-aineista. Kohtaamme toisemme, asiakkaamme ja yhteistyökumppanit aidosti aitoina ihmisinä.

Pidämme sen mitä lupaamme. Liiketoimintamme on rehellistä ja pitkäjänteistä. Arvot ohjaavat toimintaamme joka päivä.

Luomme elämyksiä hyvä ruuan parissa. Rakennamme menuja ja juhlakattausta kuin taideteosta: värit, tuoksut, laadukkaat astiat ja servetit. Kun perustekniikat on hallussa, on jätettävä tilaa myös inspiraatiolle.

Tule FresCoon töihin!

Julkaisemme avoimia työpaikkoja kotisivuillamme. Jos avoimia työpaikkoja ei toivomassasi toimipaikassa juuri tällä hetkellä ole, voit kuitenkin laittaa meille avoimen hakemuksen. (Alempana sivustolla Avoin hakemus -lomake)

Oppilaitosyhteistyö on meille tärkeää

Oletko sinä kunnianhimoinen ja uusista ruokatrendeistä innostuva ravintola-alan opiskelija?

Tervetuloa harjoittelemaan ja kehittymään meille työharjoittelu- tai työssäoppimisjaksolle Raumalle tai Turkuun!

Salien puolella pääset harjoittelemaan asiakaspalvelua ja tarjoilua arkisemmasta perusasiakaspalvelusta aina korkealaatuisiin tarjoilutilaisuuksiin.

Keittiöissämme pääset valmistamaan monipuolisesti erilaisia ruokia ja tarjottavia, kuten laadukasta lounasta, juhlaillallisia ja konditoria-leipomotuotteita nuorekkaan ja asiantuntevan henkilökuntamme opastamana.

Ota yhteyttä Minna Laineeseen ja kysy lisää harjoittelumahdollisuuksista!

Minna Laine, ravintolatoimenpäällikkö
Puh. 040 5161 206
etappi@frescoravintolat.fi

Katso myös esite!

Avoin hakemus

Lähetä meille avoin hakemus oheista lomaketta käyttämällä. Täytä kaikki kentät huolellisesti ja liitä mukaan myös hakemuksesi, CV:si ja muut haluamasi asiakirjat. Jos vaikutat sopivalta ammattilaiselta täydentämään tiimiämme, otamme sinuun yhteyttä!

  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, docx, doc.
  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, docx, doc.
  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, docx, doc, jpg, png.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme.