Ota yhteyttä

Teatteriravintola Ankkuri
kanaalin mutkassa

Avoinna arkisin klo 8:30-14:00 ja näytösten yhteydessä.
Lounas klo 10:30-14:00.

Meiltä saat maistuvan aamupalan, eväät ja lounaan sekä onnistuneet tarjoilut  teatterinäytösten yhteydessä ja tilauksesta.

”Kom ballo on dopis, ni Ankkur o auk!”

Raumalla sijaitseva Teatteriravintola Ankkuri on monipuolisesti palveleva ravintola Rauman Kaupunginteatterin yhteydessä, osoitteessa Alfredinkatu 2, Rauma.

Katso lounaslista

Tilaa väliaikatuotteet

Teatteriravintolan palvelut

  • Avaamme arkisin klo 8:30.  Tervetuloa aamukahville tai nouda maistuvat eväät työpäivään
  • Lounas arkisin klo 10:30–14:00
  • Lapskoussia lounaalla – myös mukaan! Lue lisää …
  • Tilat varattavissa näytösten ulkopuolella kokous- ja juhlakäyttöön
  • Teatterimenut ja väliaikatarjoilut
  • Aurinkoinen terassi
  • A-oikeudet
  • RESQ Club

Kaupunginteatterin etelänpuolinen paikoitusalue on käytössäsi (muistathan parkkikiekon). Jos olet pienen reippailumatkan päässä, sisään pääset myös kanaalin puolelta.

Tule ja nauti Rauman parhaasta lounasnäköalasta
maittavan ja terveellisen aterian yhteydessä.

Teatteriravintola Ankkuri

Alfredinkatu 2, 26100 Rauma

Puh. 044 099 6799
etappi@frescoravintolat.fi

Tilaa väliaikatuotteet

Kesäisin asiakkaitamme palvelee myös kesäteatteriravintola Skanssi Suvitiellä. (HUOM! kesäteatterissa eri valikoima, tilaukset ryhmille osoitteesta: etappi (a) frescoravintolat.fi, muuten väliaikatarjoiluvaraukset ennen kesäteatteria suoraan kesäteatteriravintolasta)

Lähetä tarjouspyyntö

Rauman teatterin kotisivuille…

Teatteritarjoilut illan kruunuksi

Jos haluat aloittaa teatteri-illan kiireettömästi ja saapua paikalle ajoissa, sinulla on mahdollisuus nauttia Ankkurin ravintolapalveluista ja monipuolisista menuista. Väliajalla tarjolla on suolaista ja makeaa kahvin tai teen kera sekä baarissa A-oikeudet.

Tilaa väliaikatuotteet

(HUOM! kesäteatterissa eri valikoima, tilaukset ryhmille osoitteesta: etappi (a) frescoravintolat.fi, muuten väliaikatarjoiluvaraukset ennen kesäteatteria suoraan kesäteatteriravintolasta)

Ota yhteyttä ja kysy räätälöityä menua ryhmällesi.

Varaathan tarjoilut hyvissä ajoin. Voit olla yhteydessä myös puhelimitse tai sähköpostilla.
Puh. 044 9781 285 tai etappi@frescoravintolat.fi

Illan päätteeksi on mahdollista varata teatteriravintola Ankkuri iltajuhlaan. Palvelemme myös yritys- ja ryhmätilaisuuksien merkeissä: teatteriesitys illallisineen ja väliaikatarjoiluineen tekee edustamisesta juhlaa! Suunnittelemme ja toteutamme yhteistyössä asiakkaiden kanssa tilausnäytännöt, seminaarit, kokoukset, illalliset ja erilaiset asiakastilaisuudet.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ankkuri – pitopaikka onnistuneelle juhlalle

Mikä olisikaan parempi juhla- tai edustustila kuin teatterin inspiroiva miljöö tunnelmallisen kanaalin mutkassa? Teatteriesitysten ulkopuolella käytettävissä ovat ravintolasali (n. 100 hengelle) ja teatterisali (n. 170 hengelle).

Meillä Ankkurissa voit järjestää esimerkiksi häät, valmistujaiset, syntymäpäivät, ristiäiset, hautajaiset, yritys- ja kesäjuhlat, pikkujoulut, koulutus- ja cocktailtilaisuudet, kokoukset, asiakasillat, karonkat ja harjakaiset sekä eläkeläistapahtumat.

Korkealaatuinen astiastomme sekä näyttävät kukkalaitteet ja muut koristeet kohottavat tunnelmaa, illan sujuvuuden puolestaan varmistaa ystävällinen henkilökuntamme. Seminaari- ja kokoustarjoilut suunnittelemme aina tilauskohtaisesti.

Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä arjesta juhlaa

Lähetä tarjouspyyntö