Ota yhteyttä

Perheyritys ravintolaperheen takana

Elämä on jatkuvaa oppimista

FresCo Ravintoloiden ensimmäinen ravintola, Satamanportti, aloitti toimintansa nimensä mukaisesti Rauman sataman portilla keväällä 2004.

Ravintolaperheemme on siitä vuosien varrella kasvanut tasaiseen tahtiin. Tänä päivänä FresCo Ravintolat tarjoaa palvelujaan Satamanportin lisäksi kokous- ja juhlatalo Etappi*22*:ssa, teatteriravintola Ankkurissa, kesäteatteriravintola Skanssissa, UPM Rauman henkilöstöravintola Delikaatissa, Metsä Fibren Rauman tehtaan ja Sahan Keitaalla, Oras Groupin henkilöstöravintolassa sekä Villa Lokarissa Eurajoella.

Syksyllä 2019 FresCo Ravintolat aloitti toiminnan Porissa Porin Suomalainen klubi – Svenska klubbenilla Kokemäenjoen rannalla. Sen jälkeen syksyllä 2020 alkoi yhteistyö Porin Teknologiakeskus Pripolin kanssa. Lisäksi toimimme Porin poliisitalon ravintola Justiinassa.

Keväällä 2022 FresCo Ravintolat rantautui myös Uuteenkaupunkiin Uudenkaupungin Golfklubille.

Lisäksi palvelemme asiakkaitamme jo vuodesta 2013 Turussa virastotalossa ravintola Aitiopaikassa, Lounais-Suomen poliisilaitoksella ravintola Kammarissa ja ravintola Korkissa Linnankadulla.

Järjestetään tilaisuus meillä tai teillä

Järjestämme myös useiden suuryritysten kanssa erilaisia VIP- ja muita asiakastilaisuuksia. Niin ikään tuomme palvelumme mielellämme asiakkaamme kotiin tai muuhun asiakkaalle mieleiseen paikkaan, eli palvelumme eivät ole sidottuja vain omiin toimipisteisiimme. Ihmisläheisenä toimijana haluamme olla siellä, missä asiakkaammekin, olipa tilaisuus sitten ”meillä tai teillä”.

”Minulle, Seija Aroselle, ovat ruoka ja sen ympärille rakentuva kulttuuri olleet aina tärkeitä. Olen kulkenut pitkän tien Aitoon emäntäkoulusta (1972) yksityisyrittäjäksi. Työelämäni varrella olen saanut olla luomassa ravintolakokemuksia vanhusten, lasten ja työpaikkaruokailujen parissa.

Elämä on jatkuvaa oppimista ja asiakasta kuunteleva toiminnan uusiutuminen onkin mielestäni avainasemassa ravintolamaailmassa.”

– Seija Aronen, FresCo Ravintoloiden perustaja

FresCon arvoissa yhdistyvät aitous, luotettavuus ja inspiraatio

FresCo yhdistää tuoreuden ja raikkauden ”Fresh”, sekä yhdessä tekemisen, yrittämisen ”Co”. Yhdessä näistä kahdesta muodostuu FresCo, joka tarkoittaa myös seinämaalausta. Tavoitteenamme onkin luoda ruokahetkistä elämyksiä. Tyylikkäät astiat ja upeat kattaukset ovat osa tavaramerkkiämme.

Haluamme olla kaikille yksityis- ja yritysasiakkaillemme luotettava kumppani, joka tuo osaamisensa heidän käyttöönsä ja auttaa tekemään jokaisesta tilaisuudesta ainutkertaisen. Asiakkaamme ovat omien juhliensa ammattilaisia, meidän tehtävämme on kuunnella, tuoda esiin uusia mielenkiintoisia ratkaisuja ja toteuttaa juhlat yhdessä asiakkaan kanssa parhaalla mahdollisella tavalla. Itse asiassa, rakennamme yhdessä arjen ja juhlan kauniita muistoja – elämyksiä.

FresCo Ravintoloiden toimintaa ohjaavat keskeiset arvomme: aitous, luotettavuus ja inspiraatio. FresCon ammattitaitoiset työntekijät tarjoavat osaamisensa käyttöösi.

Toimintaa kestävän kehityksen ehdoilla

Meille on tärkeää toimia myös kestävän kehityksen ehdoilla ja olla omalta osaltamme mukana rakentamassa parempaa huomista meille kaikille. Siksi olemme halunneet huomioida kyseisen näkökulman kaikessa tekemisessämme aina tilasuunnittelusta palveluihimme.

Avaa tästä (.pdf) VENI Energian Sähkön alkuperätakuutodistus 2024

FresCossa kiertotaloutta on viety eteenpäin jo muun muassa energiatehokuudessa, raaka-ainehankinnan optimoinnissa, logistiikan optimoinnissa, jätemäärän minimoinnissa ja muovin käytön vähentämisessä. Olemme mukana keskisen Itämeren alueen Ce4Re-kiertotalouden yhteistyöprojektissa, jonka tavoitteena on kouluttaa ravintola-alan yrityksiä kiertotalouden huippuosaajiksi.

Voit lukea projektista lisää täältä (sivuston englanniksi). 

Matkailun kehittämiskeskuksen sivuilla projektista myös suomeksi. 

 

”Aitiopaikka on hyvä paikka pikkujoulujen järjestämiseen. Sali oli tunnelmallisesti koristeltu ja juuri sopivan kokoinen meidän porukalle. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön kanssanne! Henkilökunta oli erittäin ammattimaista ja juhlien ”logistiikka” sujui hyvin. Ruoka oli erittäin hyvää ja sitä kehuttiin paljon. Saimme paljon kiitosta erittäin onnistuneista juhlista ja siitä suuri kiitos kuuluu myös teille!” – Petra N.