Ota yhteyttä

Leipomo-Konditoria

FresCon leipomo-konditoriatuotteet

Täytekakut, fantasiakakut, hääkakut, ruokaleivät, kahvileivät, konditoriatuotteet, kausileivonnaiset, voileipäkakut sekä muut makeat ja suolaiset tuotteet. FresCon leipurit leipovat päivittäin tuoretta leipää ja muita leivonnaisia Raumalla, Porissa ja Turussa.

FresCon leipomo-konditoriatuotteiden lähtökohta ovat aidot, tuoreet raaka-aineet sekä leipureidemme monipuolinen ammattitaito. Valmistamme täytekakut aidosta kermasta (ei kreemiä). Lisäksi keskitymme leipomotuotteidemme herkulliseen makuun, pelkkä kaunis ulkonäkö ei riitä.

Kaikki tuotteemme ovat lähtökohtaisesti laktoosittomia ja valmistamme tuotteitamme erillistoiveesta myös gluteenittomina.

Juhlat tulossa?

Olipa juhlasi sitten FresCon tiloissa tai muualla, leipurimme leipovat Sinulle kahvipöydän tuotteet perinteisestä pullapitkosta aina moderneihin fantasiakakkuihin asti. Vain mielikuvitus on rajana.  Yllätä vieraasi iloisesti!

FresCon leipomo-konditoriatuotteita on saatavilla kaikista toimipisteistämme Raumalla, Eurajoella, Porissa ja Turussa. Tilaathan tuotteet ajoissa, jotta leipureillemme jää riittävästi aikaa tuotteiden toteuttamiseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rauma, Eurajoki, Uki: etappi@frescoravintolat.fi  / puh. 044 9781285

Pori: klubi@frescoravintolat.fi / pripoli@frescoravintolat.fi / puh. 044 98 58 523

Turku: aitiopaikka@frescoravintolat.fi / puh. 0400 176 481

Lähetä tarjouspyyntö

Uutuuksia

Appelsiiniyllätys -kakku, Suomi-leivos, Vadelmanakukakku valmistujaisiin ja 18 v.-nakukakku.

Kakkuja moneen makuun

 

Herkullisia leivoksia

 

Suolaisia leivonnaisia