Ota yhteyttä

Aitiopaikan lounas

vko 46: 11.11- 15.11.2019, lounasaika klo 10:45-13:00

Maanantai

Kaalikääryleet, puolukkahillo L.G (kasvisversio keittiöstä)
Paistetut silakat L ja muhennos L.G (gluteeniton keittiöstä)
Vuohenjuusto-tomaattikeitto L.G

Tiistai

Pasta Carbonara, parmesan L (kasvisversio keittiöstä)
Kalamureketta, tillikermaviili L.G
Mustajuurisosekeitto L.G

Keskiviikko

Possunfilettä konjakkikastikkeessa, juustoperunat L.G
Kanaa Romesco, riisi M.G (kasvisversio keittiöstä)
Paahdettu maissikeitto L.G

Torstai

Panko kuorrutettua turskaa, limekastike L (gluteeniton keittiöstä)
Pinaatti-fetalasagne L
Jauhelihakeitto M.G

Perjantai

Kukkoa viinissä, villiriisi M.G
Kasvis-sienirisotto L.G
Koskenlaskijan kalakeitto L.G

Päivän jälkiruoka saatavilla päivittäin.

Ravintola Aitiopaikka, Itsenäisyydenaukio 2, 20800 Turku
puh. 0400 176 481  /  aitiopaikka@frescoravintolat.fi

Lämminruokalounas 10,50 €
Sisältää lämpimän ruuan, monipuolisen salaattipöydän, FresCon leivät ja levitteen, ruokajuomana kotikalja ja vesi sekä jälkiruokakahvi tai -tee.

Keitto+Salaattilounas 9,20 €
Sisältää päivän keiton, monipuolisen salaattipöydän, FresCon leivät ja levitteen, ruokajuomana kotikalja ja vesi sekä jälkiruokakahvi tai -tee.

Jälkiruoka 1,80 €