Porin suomalaisen klubin parsaviikot ovat varma kevään merkki. Parsaviikot starttaavat pääsiäisen jälkeen tiistaina 2.4. ja jatkuvat koko huhtikuun 26.4. asti.
Tule nauttimaan herkullista kauden parsaa!
Klubin keittiötiimi valmistaa parsaa monessa muodossa:
- parsaa Hollandaise & paahdettua pekonia,
- parsaa, grillattuja jättikatkaravun pyrstöjä & ilmakuivattua kinkkua,
- tuoreparsakeittoa,
- parsarisottoa & paahdettua pekonia
- voissa paistettua ahventa & parsaa, fenkoli-valkoviinivoikastiketta
- härän sisäfileepihvi, grillattua parsaa, punaviinikastiketta jne.
Tutustu parsaviikkojen menuun (.pdf)
Otamme vastaan pöytävarauksia: klubi@frescoravintolat.fi
Ravintola Klubi
Porin suomalainen klubi, Svenska Klubben
Eteläranta 10, Pori
Avoinna arkisin klo 10:30-15:00 (Muina aikoina tilauksesta)
Ota yhteyttä:
klubi@frescoravintolat.fi
044 98 58 523