Ota yhteyttä

Porin Klubin teemaviikot keväällä 2024

11.1.2024 | Viestintä - FresCo Ravintolat Oy

Bliniviikot 19.1.-16.3.2023 avaavat ravintola Klubin (Porin suomalainen klubi – Svenska klubben) kevään 2024 teemaviikot.

Kevätkaudella Klubilla vietetään mm. seuraavia teemaviikkoja:

Avaa mainos tästä (.png)

Bliniviikot 19.1.-16.3.

Klubin perinteiset kirkastetussa voissa paistetut blinit, smetanaa, mateen mätiä, punasipulia, suolakurkkua. Tule herkuttelemaan Klubille Etelärantaan!

Teethän pöytävarauksen vähintään päivää ennen.

Tutustu 2024 Blinimenuun (.pdf)

Norssipäivät 5.-9.2.

Harvinaista herkkua tarjolla Klubilla helmikuun teemapäivinä: voissa paistettuja ruispaneroituja norsseja & perunamuusia voisulalla & punajuurta.

Kuore eli norssi on muutaman päivän keväinen herkku, koska kalan pyyntiaika on lyhyt. Tervetuloa maistamaan. Teethän pöytävarauksen vähintään päivää ennen.

Pihviviikko 18.-22.3.

Tule nauttimaan mehukas Klubin sisäfileepihvi rakastamillasi lisukkeilla. Onko oikea kastike pippurinen vai punaviinistä – tai maistuisiko sittenkin metsäsienikastike pihvin kaverina?

Tervetuloa Klubille pihviviikolla! Teethän pöytävarauksen vähintään päivää ennen.

Parsaviikot 2.-26.4.

Parsaviikoilla Klubin keittiötiimi valmistaa parsaa monessa muodossa:

  • parsaa Hollandaise & paahdettua pekonia,
  • parsaa, grillattuja jättikatkaravun pyrstöjä & ilmakuivattua kinkkua,
  • tuoreparsakeittoa,
  • parsarisottoa & paahdettua pekonia
  • voissa paistettua ahventa & parsaa, fenkoli-valkoviinivoikastiketta
  • härän sisäfileepihvi, grillattua parsaa, punaviinikastiketta jne.

Tutustu parsaviikkojen menuun (.pdf)

Voit varata teemaviikkoina seurueellesi myös oman kabinetin.

Ota yhteyttä ja tee pöytävaraus vähintään päivää aikaisemmin.

Suuremmille ryhmille olemme avoinna myös normaalin aukioloajan ulkopuolisina aikoina tilauksesta.

Ravintola Klubi
Porin suomalainen klubi, Svenska Klubben
Eteläranta 10, Pori

Avoinna arkisin klo 10:30-15:00 (Muina aikoina tilauksesta)

Ota yhteyttä: 
klubi@frescoravintolat.fi
044 98 58 523

Takaisin uutisiin