Ota yhteyttä

Varaa luokkaretkiruokailut FresCosta

15.3.2023 | Viestintä - FresCo Ravintolat Oy

Kevät on luokkaretkien kulta-aikaa. Talven uurastus alkaa olla takanapäin ja mukavalla porukalla on kiva lähteä retkelle joko lähelle tai hieman kauemmas.

FresCon ravintolat sijaitsevat keskeisillä paikoilla lähellä mielenkiintoisia retkikohteita. Meille on helppo piipahtaa pienelle tauolle, jotta matka voi taas jatkua reippaana ja ravittuna.

Tutustu luokkaretkihinnastoomme (.pdf) > 

Pori

 1. Lounaskahvila Marketta, Puunaulakatu 1
 2. Ravintola Klubi, Eteläranta 10
 3. Ravintola Pripoli, Tiedepuisto 4
 4. Ravintola Justiina, Satakunnankatu 5

Porissa toimipisteitämme lähellä ovat mm. keskustan aktiviteetit, Kirjurinluoto, Pelle Hermannin leikkipuisto, Satakunnan museo, Porin teatteri, SuomiAreena, Pori Jazz jne.

Rauma

 1. juhlatalo Etappi*22*, Satamakatu 22D
 2. ravintola Satamanportti, Hakunintie 28 (Rauman sataman portilla)
 3. ravintola Knuutinpoika, Kanalinranta 3 (kaupungintalo)
 4. teatteriravintola Ankkuri, Alfredinkatu 2 (Rauman teatteri)

Raumalla toimipisteitämme lähellä ovat mm. keskustan aktiviteetit, Rauman teatteri, Vanha Rauma, Marela, taidemuseo, Kirstin talo, Vanha Raatihuone, Poselli, Karin Kampus, Merimuseo, kaupungintalo jne. 

Uusikaupunki

 1. ravintola Golf, Golfintie 2

Ravintola Golf sijaitsee Uudenkaupungin Golfklubilla. Lähellä ovat myös Ukin keskustan aktiviteetit, BONK-museo, taidetalo Pilvilinna, Automuseo jne. 

Turku

 1. ravintola Aitiopaikka, Itsenäisyydenaukio 2 (virastotalo)
 2. ravintola Korkki, Linnankatu 43

Turussa toimipisteitämme lähellä ovat mm. keskustan aktiviteetit, Biologinen museo, Wäinö Aaltosen museo, Aboa Vetus & Ars Nova, Paavo Nurmen Stadion, Kupittaan puisto (Seikkailupuisto ”Seikkis”), Turun kaupunginteatteri, Samppalinnan kesäteatteri, Apteekkimuseo, Turun taidemuseo, Barkerin puisto, Kakolan mäki, Kakolan funikulaari jne. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Terveisin, FresCon väki

Takaisin uutisiin