Ota yhteyttä

Hjalmari Calsongi – uusi jäsen FresCon lapskoussituoteperheessä

10.3.2020 | Viestintä - FresCo Ravintolat Oy

Paikallislehti Raumalainen on lanseerannut yhdessä Nortamo-Seoran kanssa leikkimielisen Raum-pizzakilpailun. Kilpailu juhlistaa mm. Nortamo-Seoran 90-vuotisjuhlavuotta ja Hj. Nortamon 160-vuotissyntymäjuhlaa.

Kisan innoittamana FresCon keittiötiimi loi raumalaisia perinteitä kunnioittaen sisäänleivotun Calzone-lapskoussipizzan.

”Nimen keksiminen ei tuottanut ongelmia, koska nimessä tuli olla joko ”Hjalmar” tai ”Nortamo”. Lisäksi muistin, että Pizza-Pepe Rivierasta joskus kertoi minulle, että sana ”Calzone” tarkoittaa hänen synnyinseudullaan kalsareita. Näin ollen uuden tuotteen nimeksi tuli raumalaisittain Hjalmari Calsongi”, FresCon Seppo Aronen kuvailee.

Myynnissä Rauman Prisman palvelutiskillä ja
teatteriravintola Ankkurissa

Uutta ”Hjalmari Calsongi” lapskoussi-pizzaa on mahdollista ostaa mukaan Rauman Prisman palvelutiskiltä ja sitä on myynnissä myös teatteriravintola Ankkurissa hintaan 4,95 €/Calsongi.

Tuote on leivottu ruispohjaan. Sisältä löytyy bearnaise-kastiketta ja lapskoussia herkullista italialaista Parmesan-juustoa unohtamatta. Hjalmari Calsongin kanssa sopivat hyvin lisukkeeksi esimerkiksi maustekurkkuviipaleet.

”Calzonen muoto muistuttaa myös merimiehen sydvesti-hattua, mistä saimme idean tuotepakkauksen etiketöintiin”, Seppo kertoo.

Käy äänestämässä
suosikkiasi

Raum-pizzaehdokkaita voi käydä äänestämässä osoitteessa:

https://ls24.fi/raumalainen/raumpizza

Hjalmari Calsongi löydät kilpailunumerolla 9.

Äänestys päättyy helluntaina 31. toukokuuta ja Raum-pizzavoittaja julkistetaan paikallislehti Raumalaisessa keskiviikkona 3.6.2020.

Löydät lisää tarinaa lapskoussista kotisivuiltamme ja voit seurata Hjalmari Calsongi -tarinaa Instassa/Facessa tunnuksella #hjalmaricalsongi

Lisää aiheesta:

 

Takaisin uutisiin