Viikon 43, eli 19.-25.10.2020 viikonloppukassiin kokkimme valmistavat seuraavat tuotteet 4 hengelle kahteen ateriaan:
- FresCon lohimurekepihvit
(L/G/sis. kananmunaa) - Tartarkastike
(M/G/sis. kananmunaa) - Perunamuusia
(L/G) Perunamuusi lisäkkeenä molemmissa aterioissa. - FresCon hunajaista Olivian kanaa (L/G)
- Caesar-salaattia (L) Kastike, juusto ja krutongit erikseen (kastike sis. kananmunaa)
- FresCon oman leipomon käärmepatonki (M)
- Puolukka-kinuskikääretorttu (L/G/sis. kananmunaa)
Hinta: 74€/kassi 4:lle
Toimitathan tilauksesi meille ke 21.10. klo 14 mennessä, jotta kokeillemme jää riittävästi aikaa valmistaa tuotteet.
Uunituore viikonloppukassi on noudettavissa pe 23.10.
- klo 14-16 Ravintola Etappi*22*, Satamakatu 22D, Rauma (yläovi)
- klo 14-16 Ravintola Klubi, Eteläranta 10, Pori
- klo 14-15 Ravintola Pripoli, Tiedepuisto 4, Pori
Tilauksen voit tehdä myös myyntipalvelumme kautta:
etappi@frescoravintolat.fi
puh. 040 5161 206 (arkisin klo 8-16)