Ota yhteyttä

FresCo Ravintolat yhteistyöhön Teknologiakeskus Pripolin kanssa 1.9. alkaen

15.6.2020 | Viestintä - FresCo Ravintolat Oy

FresCo Ravintolat Oy aloittaa yhteistyön Porissa sijaitsevan Teknologiakeskus Pripolin kanssa 1.9.2020 alkaen.

”Olemme erittäin iloisia tästä mahdollisuudesta. FresCo rantautui lähes vuosi sitten Etelärantaan Porin Suomalaiselle klubille – Svenska klubbenille ja tahtotilamme on ollut vahvistaa ravintolapalveluidemme jalansijaa Porissa edelleen”, FresCo Ravintoloiden yrittäjä Seija Aronen kertoo.

Porin Toimitilat Oy:n omistamassa Teknologiakeskus Pripolissa toimii tällä hetkellä kolmisenkymmentä yritystä. Yritysten toimitilojen lisäksi Pripolissa on modernilla esiintymistekniikalla varustettuja tiloja erilaisiin tapahtumiin, kokouksiin ja iltajuhliin. Auditorio soveltuu 100-450 hengen tilaisuuksiin. Rakennuksen sydämen muodostaa ravintola Pripoli, joka avautuu ilmavaan tapahtuma-aulaan.

Toimintaa kehitetään eteenpäin
yhteisten arvojen pohjalta

”Ensikohtaamiseni FresCon kanssa tapahtui Turun virastotalossa ravintola Aitiopaikassa muutama vuosi sitten. Nauttiessani FresCon filosofian mukaista lounasta totesin kollegalleni, että nyt tässä on kyllä palaset kohdallaan. Arkilounaan tulee olla selkeä ja kotoisan konstailematon pienellä kivalla twistillä”, Porin Toimitilat Oy:n toimitusjohtaja Leena Kopra-Saarnijoki kuvailee.

Selkeää ja konstailematonta tyyliä lähdetään hakemaan myös Pripoli-FresCo -yhteistyöltä. Yhteisenä tahtotilana on palvella Pripolissa ja lähialueella toimivia yrityksiä mahdollisimman hyvin.

”Pripolin tilojen monipuolisuus ja erityisesti auditorio tekivät minuun vaikutuksen. Viemme viestiä eteenpäin Porissa sijaitsevista upeista tiloista yhä voimakkaammin myös Porin rajojen ulkopuolelle. Ravintola Pripolin tilat soveltuvat hienosti myös yksityisjuhliin”, Seija Aronen lisää. ”Haluamme tarjota asiakkaille parasta”, Leena Kopra-Saarnijoki tiivistää.

FresCo Ravintoloilla on syksystä 2020 alkaen kaksi tukijalkaa Porissa: Ravintola Klubi Etelärannassa ja Teknologiakeskus Pripoli Tiedepuistossa. Toiveena on päästä valmistamaan herkullisia tuotteita yhä useamman porilaisen arkeen ja juhlapöytään.

Lisätietoja:
Seija Aronen, yrittäjä/toimitusjohtaja
seija.aronen@frescoravintolat.fi

www.frescoravintolat.fi/pripoli/

 

Taustaa:

Teknologiakeskus Pripoli – Laadukkaita tiloja monipuoliseen käyttöön

Teknologiakeskus Pripoli, Tiedepuisto 4, 28600 Pori.

Teknologiakeskus Pripolissa on tiloja useille samanaikaisille tapahtumille tai suuremmallekin kokoukselle, jossa on useita rinnakkaisia koulutuksia – tai vaikkapa näyttely sekä iltajuhlat. Pripolissa on viisi erikokoista, tasokasta ja viihtyisää koulutustilaa: 450 hengen auditorio Pripoli-salista 19 hengen koulutustilaan. Monikäyttöinen Tapahtuma-Aula toimii erinomaisesti esimerkiksi näyttely- tai juhlatilana. Tiloissa moderni, päivitetty esiintymistekniikka ja langaton verkko.

Ravintola Pripoli toimittaa maittavat tarjoilut kaiken kokoisiin tapahtumiin.

Ota yhteyttä ja sovi esittely:
Miia Uusitalo, miia.uusitalo@pori.fi
puh. 044 701 7740

Takaisin uutisiin