Ota yhteyttä

FresCo Ravintolat Oy – Satakunnan vuoden 2018 matkailuyritys

6.11.2018 | mak-admin

Satakunnan Matkailuyrittäjät ry on valinnut vuoden 2018 matkailuyritykseksi FresCo Ravintolat Oy:n.

Vaikka FresCo Ravintolat tunnetaan ennen kaikkea laadukkaasta juhlapalvelusta ja lounaista sekä Rauman että Turun alueella, merkittävä osa sen toiminnasta on matkailuun liittyvää. Yrityksen tiivis yhteistyö Rauman kaupunginteatterin kanssa on mahdollistanut teatterimatkalaisille upeita elämyksiä ei pelkästään esityksen, vaan myös teemaan sopivien teatteriruokailujen muodossa. FresCo Ravintolat on ollut Suomessa ensimmäisten joukossa rakentamassa teemamenuja ryhmille.

”Yhteistyö FresCo Ravintoloiden kanssa on tärkeä osa teatterin toimintaa”, Rauman Kaupunginteatterin markkinointipäällikkö Petteri Kangas kertoo. ”Yhdessä me pystymme tarjoamaan ryhmäasiakkaille laadukkaan ruokailun teatteriesityksen yhteydessä. Ryhmien kannalta on erittäin helppoa ja toimivaa, kun teemaruokailu on mahdollista järjestää saman katon alla.”

”Olemme erittäin onnellisia saamastamme huomionosoituksesta. Matkailijat ovat meille tärkeä asiakasryhmä”, FresCon toimitusjohtaja Seija Aronen iloitsee.

”Odotamme aina mielenkiinnolla, mitä seuraavan kauden teatteriohjelmistoon tulee. Lähdemme kehittelemään uusia menuja teatterinäytöksen tarinan mukaan – pieni pilke silmäkulmassa. Ensi kesänä Rauman kesäteatterissa esitettävään Sellaista elämä on -musiikkinäytelmään olemme luoneet Kotkan pojan menun, jossa asiakkaamme saavat nauttia mm. Potlohkoa höyrylaiva Tornatorin tapaan”, hän kertoo.

Koko kaupunki hyötyy teatteriryhmien vierailusta

Rauman Kaupunginteatterissa käy vuosittain noin 35 000 – 40 000 katsojaa, joista yli kolmasosa käy kesäteatterissa. FresCo Ravintoloiden hallituksen puheenjohtaja Seppo Arosen mukaan ulkopaikkakuntalaisten teatterimatkalaisten vierailusta hyötyy koko kaupunki.

”Uskon, että myös muut raumalaiset yritykset, ravintolat mukaan lukien, ovat olleet tyytyväisiä teatteriryhmien saapumisesta Raumalle. Kaikille löytyy palveltavaa. Me suosittelemme ryhmille myös tutustumista merellisiin kohteisiin ja Vanhaan Raumaan, Seppo Aronen kertoo.

Lähialueilta saapuvien teatterimatkalaisten toimintatavoissa on tapahtunut muutos viime vuosien aikana. Aikaisemmin esimerkiksi Porista saapuvat ryhmät eivät ruokailleet teatterimatkan yhteydessä. Nykyään lähialueilta saapuneiden ruokailut ovat lisääntyneet merkittävästi.

”Tavatessani messuilla porilaisia matkanjärjestäjiä olen painottanut heille, että teatterimatka on kokonaisuus, johon kuuluu ruokailu tärkeänä osana. Vitsinä olen vielä heittänyt, että päivä on porilaisilla jo muutenkin pilalla, kun joutuvat lähtemään Raumalle teatteriin. Miksi he eivät voisi samalla sitten käyttää Raumalla pari tuntia myös ruokailuun?” Seppo Aronen naurahtaa.

Vahvistusta FresCon tiimiin

Kunnianhimoinen kehitystyö on siivittänyt FresCo Ravintoloiden kasvua. Vuodesta 2013 FresCo on palvellut asiakkaitaan Rauman lisäksi Turussa ja teatterimatkalaiset ovat saaneet nauttia herkullisista teemamenuista myös siellä. FresCon Aurajokirannassa sijaitseva ravintola Aitiopaikka on aivan Turun kaupunginteatterin ja Samppalinnan kesäteatterin naapurissa.

Maaliskuussa 2018 FresCo Ravintoloiden ydintiimin liittyi porilainen Minna Laine. Hän on aikaisemmin toiminut mm. Yyterin Kylpylähotelli Oy:n toimitusjohtajana.

”Toimintamme on ollut vahvassa kasvussa ja haluamme kehittyä edelleen. Meille tuli oiva tilaisuus yhteistyöhön, kun tutustuimme Minnaan. Hän toimii FresCon ravintolatoimenpäällikkönä. Toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi. Uskon meidän pystyvän palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin vahvistaen samalla asemaamme erityisesti Satakunnassa”, toimitusjohtaja Seija Aronen kertoo.

Satakunnan Matkailuyrittäjät ry:n lehdistötiedote >

Lisätietoja:
FresCo Ravintolat Oy
Laura Avikainen, markkinointi & viestintä
laura.avikainen(a)frescoravintolat.fi

Seuraa FresCo Ravintoloita Facebookissa >

Takaisin uutisiin