Ota yhteyttä

FresCo Ravintolat 15 vuotta

9.5.2019 | Viestintä - FresCo Ravintolat Oy

Seija Aronen perusti FresCo Ravintolat -yrityksen tasan 15 vuotta sitten, äitienpäivänä. Ensimmäisenä avattiin lounasravintola Satamanportti Rauman sataman portille. Samalla juhlapalvelu lähti kasvamaan.

Tänään FresCo Ravintoloilla on 12 toimipaikkaa Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa, lisäksi Catering-/Juhlapalvelutoiminta on vireää. Perheyrityksessä on mukana jo seuraavaakin sukupolvea.

Vuodesta 2013 FresCo on palvellut asiakkaita Turussa kolmessa toimipaikassa. Syksystä 2019 FresCo rantautuu Porin Etelärannan Klubi-ravintolaan. Lisäksi keväästä 2019 alkaen asiakkailla on mahdollisuus ostaa FresCon laadukkaita tuotteita myös Rauman Prismasta.

Aika 15-vuotisjuhlan!

”Aika on kulunut kuin siivillä”, yrittäjä Seija Aronen tuumaa. ”FresCossa olemme pyrkineet elämään ajassa, mutta samalla olemme kunnioittaneet perinteitä. Oma ruuanvalmistus on ollut alusta alkaen FresCossa itsestäänselvyys. FresCon tuotteita valmistavat kokit ovat käsityöläisiä, joiden tieto-taitotasoa ei voi saavuttaa yhdessä yössä, vaan on oltava pitkäjänteinen. Haluan kiittää jokaista tiimissämme työskentelevää ammattilaista, oli sitten kyseessä keittiötoimi, salipuoli tai myynti. Heidän käsiensä kautta asiakkaidemme elämykset mahdollistuvat”, Seija kiittää.

”Lämmin kiitos myös asiakkaillemme.  Vuosien varrella olemme saaneet olla mukana niin yksityishenkilöiden kuin yritystenkin erilaisissa tilaisuuksissa. Henkilöstöravintoloidemme kautta olemme tehneet yhteistyötä mielenkiintoisten yritysten kanssa. Toivon, että saamme jatkossakin olla mukana vaikuttamassa positiivisesti yhteistyöyritystemme henkilöstön hyvinvointiin.”

15-vuotisjuhlapäivän kunniaksi FresCon lounasravintoloissa on kakkua tarjolla ruokailijoille perjantaina 10.5.2019.

Kiitos ja vielä kerran onnea 15-vuotiaalle FresColle!

Takaisin uutisiin