Ota yhteyttä

FresCo palvelee asiakkaitaan mahdollisimman hyvin myös Koronapandemian aikana

16.3.2020 | Viestintä - FresCo Ravintolat Oy

Asiakastiedote

FresCo Ravintolat Oy:llä on toimipaikkoja Raumalla, Eurajoella, Porissa ja Turussa.

****

Päivitys 30.3.2020:

Ravintola Korkkiin Turussa kulku vain kulkutunnisteella ma 30.3. alkaen. Ulko-ovet ovat lukossa, mutta sisään pääsee oikeustalon kulkutunnisteella sisäkautta.  Tarvittaessa ruokaa voi tilata pakattuna etukäteen myös mukaan. Puh. 0400 510 768

***

Päivitys 20.3.2020:

Ravintola Aitiopaikka (virastotalo) Turussa on kiinni ma 23.3. alkaen huhtikuun loppuun. Kerromme Aitiopaikan kotisivuilla tarkemmin avausajankohdan kun tilanne sallii.

Ravintola Klubi (Porin Suomalainen klubi – Svenska klubben): Tallin lounas ja Klubin à la Carte ovat tauolla ma 23.3. alkaen toistaiseksi. Hoidamme ennakkoon sovitut tilaisuudet 28.3. asti.

Muut ravintolamme ovat auki ja toivomme asiakkaidemme käyttävän palveluitamme mahdollisuuksien mukaan.

***

Pyrimme varmistamaan asiakkaidemme turvallisen ruokailun toimipisteissämme. FresCo Ravintoloiden henkilökuntaa on ohjeistettu kirjallisesti toimenpiteistä, joilla toivomme pystyvämme estämään Koronaviruksen leviämistä. Toimipaikkojen vastaavat valvovat ohjeiden noudattamista ja raportoivat päivittäin toimipaikkojen tilanteesta FresCon yritysjohdolle.

Henkilökunta noudattaa
omavalvontasuunnitelmaa ja tiukkaa lisäohjeistusta

FresCo Ravintoloiden henkilökunnan perustoimintaohjeena toimii toimipaikkakohtainen Valviran edellyttävä omavalvontasuunnitelma. Omavalvontasuunnitelmaan on kirjattu kaikki keskeiset toimenpiteet, joilla valvomme itse toimintayksikköjämme, henkilökunnan toimintaa sekä tuottamiemme palvelujen laatua. Otamme omavalvontasuunnitelman noudattamisen vakavasti.

Lisäksi poikkeusoloista johtuen FresCo Ravintolat on ohjeistanut henkilökuntaa mm.

  • kiinnittämään erityistä huomiota käsihygieniaan: kädet pestään THL:n ohjeiden mukaan mahdollisimman usein ja käytetään myös käsidesiä säännöllisesti
  • käyttämään suojahanskoja kassatyöskentelyssä ja keittiössä: hanskoja vaihdetaan usein ja aina siirryttäessä työtehtävästä toiseen
  • olemaan yhteydessä työterveyteen ja toimimaan THL:n ohjeiden mukaan, jos pieniäkin flunssan oireita esiintyy
  • välttämään ulkomaanmatkoja, joukkoliikennettä ja ylimääräisiä yleisötilaisuuksia
  • varmistamaan että käsidesiä on saatavilla asiakkaille jo ravintolaan tultaessa ja kassalla asioimisen jälkeen, lisäksi ravintoloissa on esillä ohjeita muistuttamassa käsien pesun tärkeydestä
  • kiinnittämään huomiota tuotteiden ja välineiden esillepanoon sekä vaihtoväliin: kahvilatuotteet pakataan yksittäin, kerrallaan vähemmän tuotteita ja välineitä esillä, ottimet pestään säännöllisesti ja niitä on käytettävissä mahdollisimman monissa tuotteissa
  • siivoamaan tehostetusti tasot, pinnat ja välineet: linjastot ja tasot desinfioidaan kerran tunnissa, samalla käydään läpi myös hanat, kahvat, nupit ja muut kosketuspinnat
  • salaatinkastikepullot ja maustepurkit desinfioidaan päivittäin
  • astianpesukone desinfioidaan säännöllisesti kesken lounasajan

Seuraamme tilannetta ja toimimme
viranomaisten suositusten mukaan

FresCo Ravintoloiden johto seuraa Koronavirukseen liittyvää tilannetta aktiivisesti ja tietoa jaetaan heti, jos tilanne muuttuu. Seuraamme jatkuvasti THL:n ja hallituksen tiedotteita ja olemme varautuneet toimimaan viranomaisten suositusten mukaan.

Ravintolatoimintamme jatkuu ja
pyrimme palvelemaan hyvin

Avoinna olevien lounasravintoloidemme lounslistoihin voit tutustua osoitteessa: https://www.frescoravintolat.fi/lounas/.

Lounaspakettimme on mahdollista ottaa myös mukaan. Kysy lisää toimipaikoistamme.

Rauman ateriapalveluasiakkaiden ruokatoimitukset toimitetaan perille sovitusti.

Jos haluat tilata ateriapalvelun, ota yhteyttä Rauman myyntiin:

puh. 044 9781 285 / etappi@frescoravintoalat.fi

Toivotamme asiakkaamme tervetulleiksi myös henkilöstöravintoloihimme. Toimimme tiiviissä yhteistyössä isäntäyritysten kanssa ja yhdessä teemme arjesta mahdollisimman sujuvaa. Noudatamme isäntäyritysten ohjeistusta toiminnassamme.

FresCon keittiöstä laadukkaat tuotteet
Rauman Prismaan ja suoraan kotiin

FresCon valmistamia ruokia on mahdollista ostaa Rauman Prisman palvelutiskiltä. Lisäksi haluamme muistuttaa asiakkaillemme, että valmistamme mielellämme myös suurempia määriä tuotteitamme erilaisiin asiakkaan tarpeisiin, myös teollisuuteen ja muihin yrityksiin. Ottamalla yhteyttä myyntipalveluumme voitte kysyä lisää tuotteistamme. Kaupunkien myyntipalveluiden yhteystiedot löydät tiedotteen lopusta.

Tutustu Rauman Ateriapalveluun:

Elämme poikkeuksellisia aikoja, yhteistyöllä olemme aikaisemminkin selvinneet vaikeista hetkistä. Kannustamme ihmisiä käyttämään paikallisia palveluita, jotta jatkossakin paikallisilla yrityksillä on mahdollisuus työllistää seudun ihmisiä ja pitää Lounais-Suomi elinvoimaisena.

Lisätietoja antaa:

Laura Avikainen
Markkinointi ja viestintä, FresCo Ravintolat Oy
laura.avikainen@frescoravintolat.fi

Myyntipalvelu:

Rauma:
puh. 044 9781 285 etappi@frescoravintolat.fi

Pori:
puh. 044 98 58 523  /  klubi@frescoravintolat.fi

Turku:
puh. 0400 176 481  /  aitiopaikka@frescoravintolat.fi

Takaisin uutisiin