Ota yhteyttä

FresCo Ravintolat on Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa toimiva ravintolaperhe ja perheyritys. Intohimonamme on tarjota ihmisläheisiä ja elämyksellisiä ravintolakokemuksia asiakkaillemme.

Toimipisteitämme löydät muun muassa Raumalta, Eurajoelta, Porista ja Turusta upeista miljöistä. Arkisin tarjoilemme tiloissamme herkullista ja monipuolista lounasta, lisäksi tarjoamme laadukkaita juhla- ja kokouspalveluita tarjoiluineen asiakaslähtöisesti räätälöitynä.

Ajankohtaista

Kaikille avoin maksuton esitys teatteriravintola Ankkurissa Kaikille avoin maksuton esitys teatteriravintola Ankkurissa

Perjantaina 30.8.2019 klo 19 olette lämpimästi tervetulleita maksuttomaan esitykseen teatteriravintola Ankkuriin. Perttu […]

Lue lisää
Illanistujaiset Rauman kauppatorilla 17.8. Illanistujaiset Rauman kauppatorilla 17.8.

FresCo Ravintolat on mukana Rauman kauppatorilla järjestettävissä illanistujaisissa lauantaina 17.8. klo 18-22. […]

Lue lisää
FresCo Eurajoen markkinoilla la 17.8. FresCo Eurajoen markkinoilla la 17.8.

Eurajoen markkinat järjestetään tänä vuonna 40. kertaa. Tervetuloa FresCon markkinaständille Eurajoen Yhteiskoulun […]

Lue lisää

”Aitiopaikka on hyvä paikka pikkujoulujen järjestämiseen. Sali oli tunnelmallisesti koristeltu ja juuri sopivan kokoinen meidän porukalle. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön kanssanne! Henkilökunta oli erittäin ammattimaista ja juhlien ”logistiikka” sujui hyvin. Ruoka oli erittäin hyvää ja sitä kehuttiin paljon. Saimme paljon kiitosta erittäin onnistuneista juhlista ja siitä suuri kiitos kuuluu myös teille!” – Petra N.