Ota yhteyttä

FresCo Ravintolat on Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa toimiva ravintolaperhe ja perheyritys. Intohimonamme on tarjota ihmisläheisiä ja elämyksellisiä ravintolakokemuksia asiakkaillemme.

Toimipisteitämme löydät muun muassa Raumalta, Eurajoelta ja Turusta upeista miljöistä. Arkisin tarjoilemme tiloissamme herkullista ja monipuolista lounasta, lisäksi tarjoamme laadukkaita juhla- ja kokouspalveluita tarjoiluineen asiakaslähtöisesti räätälöitynä.

Ajankohtaista

ajankohtaista-banneri
Kaksi puuta Rauman kesäteatterissa Kaksi puuta Rauman kesäteatterissa

Musiikkikomedia Juha Tapion hiteillä Rauman kesäteatterissa kesällä 2019! Kaksi puuta on hersyvän […]

Lue lisää
FresCosta aitoa raumalaista lapskoussia FresCosta aitoa raumalaista lapskoussia

Kun vierailet Raumalla, sinun kannattaa ehdottomasti maistaa aitoa merimiesten voimaruokaa lapskoussia. Merimiehet […]

Lue lisää
Henkilöstöravintola Keidas avattu Metsä Fibren Rauman tehtaalle Henkilöstöravintola Keidas avattu Metsä Fibren Rauman tehtaalle

FresCo Ravintoloiden uusin henkilöstöravintola, ravintola Keidas, aloitti toimintansa maanantaina 4.3.2019 Metsä Fibren […]

Lue lisää

”Aitiopaikka on hyvä paikka pikkujoulujen järjestämiseen. Sali oli tunnelmallisesti koristeltu ja juuri sopivan kokoinen meidän porukalle. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön kanssanne! Henkilökunta oli erittäin ammattimaista ja juhlien ”logistiikka” sujui hyvin. Ruoka oli erittäin hyvää ja sitä kehuttiin paljon. Saimme paljon kiitosta erittäin onnistuneista juhlista ja siitä suuri kiitos kuuluu myös teille!” – Petra N.