Satamanportin ruokalista viikko 8 20.2-24.2.2017
Auki 6.00-15.00 lounas 10.00-14.00

 

Maanantai

1. Kukkakaali-korianterikeitto L,G 8,80
2. Kaalikääryleet, perunamuusi, puolukkasurvos L,G 10,30
3. Appelsiini-timjamibroiler, riisi L,G 10,30
4. Porsaan lehtipihvi, pippurikastike, lohkoperunat L,G 12,30

Tiistai
1. Kebabkiusaus L,G 10,30
2. Hiililohi, tartar, perunasipulivuoka L,G 10,30
3. Grillattua broiler, lämmin cous-cous-salaatti, mango-chilichutney L 12,30

Keskiviikko
1. Tomaatti-vuohenjuustokeitto L,G 8,80
2. Liha-kaalipata, keitetyt perunat, puolukkahillo L,G 10,30
3. Savulohipasta L 10,30
4. Paahdettua porsaan sisäfileetä, pippurikastike, krokettiperunat L,G 12,30

Torstai
1. Hernekeitto M,G, pannari L 8,30
2. Broilerin paistileike, bbq-kastike, riisi L,G 10,30
3. Pippurinen härkäpata, riisi/keitetyt perunat L,G 10,30
4. Pekonilohi, haudutettua sipulia, sitruunavoikastike, röstiperunat L,G 12,30

Perjantai
1. Lohikeitto L,G 8,80
2. Hampurilais buffee:10,30
(jauhelihapihvi, pulled pork, paistettu muna, pekonia, karamellisipulia, ranskalaiset, majoneeseja)


 

 

 

 

 

******

 

Lounas sisältää salaattipöydän, ruokajuomaksi veden tai kotikaljan, leivän ja levitteen sekä jälkiruokakahvin. Voit koota itse lämminruoka-annoksen buffet-pöydästä. Allergeeneistä voit kysyä henkilökunnaltamme.

Ensimmäisenä ravintolaperheenä Suomessa FresCo Ravintolat käyttää alkuperäistä Himalajan vuorisuolaa kaikessa ruuanlaitossa ja leivonnassa. Lue lisää >

 

 

 

 

 

 

© FresCo Ravintolat, Kaikki oikeudet pidätetään
Uutisia
Laadukas juhlatila Irjanteella!

FresCo Ravintoloilla on ilo esitellƤ asiakkailleen uusi, tasokas juhlapaikka: Villa Lokari s...

KesƤllƤ 2017 ā€¯niin maan perusteellisen hyvƤƤā€¯!

Vanhempi konstaapeli Reinikainen valloittaa Rauman kesƤteatterin 2.6.-8.7.2017.

FresCo Ravi...