Satamanportin ruokalista viikko 21 22.-26.5.2017
Auki 6.00-15.00 lounas 9.30-14.00


Maanantai

1. Chili-paprikakeitto L,G 8,80
2. Nakkikastike, perunat, puolukkahillo L,G 10,30
3. Crispy-kana, krokettiperunat, valkosipulidippi L 10,30
4. Porsaanleike, bearnaise, tilliperunat, grillikasvikset L 12,30

Tiistai


1. Metsästäjän leipä L 10,30
2. Merisuolattu hiililohi, tartar, yrtti-viipaleperunat L,G 10,30
3. Mozzarellabroileri, uuden sadon perunat, parsaa L,G 12,30

Keskiviikko


1. Lohi-perunavuoka L,G 10,30
2. Teriyaki-porsasta, paistettu riisi L,G 10,30
3. Pulled-chiken-burger, bataattiranskalaiset,
mango-chilikaali, bbq-dippi L 12,30


Torstai

Helatorstai


Perjantai

1. Lapskoussi, voisula L,G 10,30
2. Broilerpastagratiini L 10,30
3. Häränpaistia, konjakkipippurikastike, paistetut perunat L,G 12,30

 

******

 

Lounas sisältää salaattipöydän, ruokajuomaksi veden tai kotikaljan, leivän ja levitteen sekä jälkiruokakahvin. Voit koota itse lämminruoka-annoksen buffet-pöydästä. Allergeeneistä voit kysyä henkilökunnaltamme.

Ensimmäisenä ravintolaperheenä Suomessa FresCo Ravintolat käyttää alkuperäistä Himalajan vuorisuolaa kaikessa ruuanlaitossa ja leivonnassa. Lue lisää >

 

 

 

 

 

 

© FresCo Ravintolat, Kaikki oikeudet pidätetään
Uutisia
Sunnuntailounas Ankkurissa 23.4. alkaen

Nyt se on vihdoin totta! Meillä on ilo kattaa lounasbuffet teatteriravintola Ankkuriin sunnuntaisin...

Laadukas juhlatila Irjanteella!

FresCo Ravintoloilla on ilo esitellä asiakkailleen uusi, tasokas juhlapaikka: Villa Lokari s...