Satamanportin ruokalista viikko 13 27.03-31.3.2017
Auki 6.00-15.00 lounas 10.00-14.00

 

Maanantai

1. Kermainen kesäkeitto L,G 8,80
2. Gratinoitu uunimakkara, perunasose L,G 10,30
3. Vuohenjuustobroileri, kasvisriisi L,G 10,30
4. Wieninleike, maalaisviipaleperunat, chilimajoneesi L, 12,30

Tiistai
1. Isoäidin lihapyörykät, perunasose L,G 10,30
2. Mozzarellalohi, tar-tar, perunasose L,G 10,30
3. pulled pork-burger, chilikaali, fritattua bataattia L 12,30

Keskiviikko
1. Mausteinen lohipastavuoka L 10,30
2. Savustettua porsaanpaistia, paistinperunat, bbq-kastike L,G 10,30
3. Broilerleike, cheddar-majoneesi, wasabi-majoneesi, paistettua riisiä L,G 12,30

Torstai
1. Hernekeitto L,G, pannari L 8,30
2. Jauheliha-pestolasagne L 10,30
3. Mango-korianteribroileri, ananasriisi L,G 10,30
4. Ruiskuorrutettu lohi , dijon-perunasose, tillikreemi, fritattua palsternakkaa L 12,30

Perjantai
1. Suppilovahverokeitto L,G 8,80
2. Lapskoussi, voisula L,G 10,30
3. Täyteläinen härkäpata, provencen peruna L,G 10,30
4. Portin makkaraperunat, grillisalaatti, valkosipulimajoneesi L, G 10,30

 

 

 

 

 

******

 

Lounas sisältää salaattipöydän, ruokajuomaksi veden tai kotikaljan, leivän ja levitteen sekä jälkiruokakahvin. Voit koota itse lämminruoka-annoksen buffet-pöydästä. Allergeeneistä voit kysyä henkilökunnaltamme.

Ensimmäisenä ravintolaperheenä Suomessa FresCo Ravintolat käyttää alkuperäistä Himalajan vuorisuolaa kaikessa ruuanlaitossa ja leivonnassa. Lue lisää >

 

 

 

 

 

 

© FresCo Ravintolat, Kaikki oikeudet pidätetään
Uutisia
Laadukas juhlatila Irjanteella!

FresCo Ravintoloilla on ilo esitellƤ asiakkailleen uusi, tasokas juhlapaikka: Villa Lokari s...

KesƤllƤ 2017 ā€¯niin maan perusteellisen hyvƤƤā€¯!

Vanhempi konstaapeli Reinikainen valloittaa Rauman kesƤteatterin 2.6.-8.7.2017.

FresCo Ravi...