Satamanportin lounaslista viikko 7 11.2 - 15.2.2019
Aukiolo; 6.00-15.00 Lounas 9.30-14.30

Maanantai
1. Herkkusienikeitto L,G 9.00
2. Lihapullat L,G, kermakastike L,G, perunat L,G 10.50
3. Lohikiusaus L,G 10.50
4. Broilerleike L, tikkuperunat L,G, choronkastike L,G 12.50


Tiistai
1. Broiler-pastakeitto L 9.00
2. Kebabpannu L,G 10.50
3. Makkarapihvit L,G, perunamuusi L,G 10.50
4. Hiillostettua lohta L,G, uuniperuna L,G, tillismetana L,G 12.50


Keskiviikko
1. Nakkikeitto M,L,G 9.00
2. Jauhelihabolognese L,G, spagetti L 10.50
3. UunilohiL,G, perunat L,G 10.50

4. Sveitsinleike L, uunilohko perunat L,G 10.50

Torstai
1. Hernekeitto L,G,M + pannari L 9.00
2. Pannari L 2.30
3. Nakkistoganof L,G, perunat L,G 10.50
4. Härkäwokki L 10.50
5. Kanapita L, coleslaw L,G, paistettu riisi L,G, chilikastike L,G 12.50


Perjantai
1. Paahdettu juuressosekeitto L,G 9.00
2. Savukassler L,G, valkosipulikermaperunat L,G 10.50
3. Parmesankana L,G, pasta L 10.50
4. Haudutettua porsaan poskea L,G, punaviinikastike M,G, röstiperunat L 12.50

 

Lounas sisältää salaattipöydän, ruokajuomaksi veden tai kotikaljan, leivän ja levitteen sekä jälkiruokakahvin. Voit koota itse lämminruoka-annoksen buffet-pöydästä. Allergeeneistä voit kysyä henkilökunnaltamme.

 

 

© FresCo Ravintolat, Kaikki oikeudet pidätetään
Uutisia
Uudet työpaikat: Kokki ja leipuri-kylmäkkö

Toimintamme laajentumisen myötä etsimme Raumalle kokkia sekä kylmäkkö-leipuria.

Jos olet...

Laadukasta ateriapalvelua senioreille Rauman seudulla

FresCo Ravintolat Oy tarjoaa laadukasta ateriapalvelua Rauman seudulla vuoden 2019 alusta alkaen.