Satamanportin lounaslista viikko 43 22.10 - 26.10.2018Hämyri
Auki 6.00-15.00 lounas 9.30-14.30

 

Maanantai
1. Punajuuri kookoskeitto L,G 8,80
2. Peikon pyörykät (lihapullat), perunamuusi L,G 10,30
3. Kebabpannu, riisi L,G 10,30
4. Vuohenjuusto kana, uunijuurekset, hunajainen dippi L,G 12,30


Tiistai
1. Lapin ukon keitto L,G 8,80
2. Silmä con carne, riisi L,G 10,30
3. Pinta savustettu lohi, perunat, limejogurtti L,G 10,30


Keskiviikko
1. Lempeä kyssäkaalisosekeitto L,G 8,80
2. Kurpitsakanapata, riisi L,G 10,30
3. Lihamureke L, perunat, pippurikastike 10,30
4. Broilerleike, ranskanperunat L 12,30


Torstai
1. Hernekeitto L,G + pannari L 8,30
2. Pannari L 2.30
3. Pasta carbonara L 10,30
4. Paholaisen kana wingsit, uunilohkot, chilimajoneesi L,G 10,30
5. Lehtipihvi, tikkuperunat, remouladekastike L,G 12.30


Perjantai
1. Kirkas lohikeitto L,G 8,80
2. Tuonelan possun potkaa, valkosipuliperunat L,G 10,30
3. Smetanahärkä, riisi L,G 10,30

 

Lounas sisältää salaattipöydän, ruokajuomaksi veden tai kotikaljan, leivän ja levitteen sekä jälkiruokakahvin. Voit koota itse lämminruoka-annoksen buffet-pöydästä. Allergeeneistä voit kysyä henkilökunnaltamme.

 

 

© FresCo Ravintolat, Kaikki oikeudet pidätetään
Uutisia
Avoin työpaikka: Salipuolen monitaituri Turkuun

Etsimme kokenutta, monitaitoista ja innostunutta salipuolen henkilöä ravintolayritykseemme. Arvost...

Osallistu asiakaskyselyyn 24.9.-4.10.

Järjestämme vuotuisen asiakaskyselyn FresCon ravintoloissa 4.9.–4.10.2018. Toivomme teidän kert...