Satamanportin lounaslista viikko 4 22.01-26.01.2017
Auki 6.00-15.00 lounas 9.30-14.00


   

Maanantai
1. Aurapunajuurikeitto L,G 8,80
2. Portin uunimakkara, perunamuusi L,G 10,30
3. Pekoni-broiler, pasta L 10,30
4. Wieninleike, tikkuperunat, pippurikastike L 12,30

Tiistai
1. Lihapullakeitto L,G 8,80
2. Liha-kaalipata, perunamuusi, puolukkasurvos L,G 10,30
3. Chilipaahdettu merilohi, perunamuusi, tartar L,G 10,30

Keskiviikko
1. Kebablihapata, riisi, paprikamajoneesi L,G 10,30
2. Porsaan ylikypsä savukylki, lohkoperunat L,G 10,30
3. Lohimedaljonki, sitruunamuusi, remouladekastike L,G 12,30

Torstai
1. Hernekeitto M,G ja pannari L 8,30
2. Pannukakku L 2.30
3. Välimeren uunikala, provencen perunat, 10,30
4. Patakana, paistettu riisi L,G 10,30
5. Härän lehtipihvi, maustevoi, tikkuperunat, paistetut kasvikset L,G 12,30

Perjantai
1. Jauhelihatortilla, tzatziki L 10,30
2. Portin pyttipannu, paistettu muna L,G 10,30
3. Porsaan grillipihvi, choronkastike, kermaperunat L,G 10,30

 

Lounas sisältää salaattipöydän, ruokajuomaksi veden tai kotikaljan, leivän ja levitteen sekä jälkiruokakahvin. Voit koota itse lämminruoka-annoksen buffet-pöydästä. Allergeeneistä voit kysyä henkilökunnaltamme.

 

 

 

© FresCo Ravintolat, Kaikki oikeudet pidätetään
Uutisia
Tilaa jouluruuat PE 15.12. mennessä

FresCo Ravintoloiden kokeilla on jälleen padat kuumana joulun alla.
Hanki helpotusta jouluun ja ...

"Sellaista elämä on" Raumalla kesäteatterissa

Juha “Junnu” Vainio (1938-1990) oli yksi kaikkien aikojen merkittävimmistä suomalaisista sanoi...