Hei!

FresCo Ravintoloiden ensimmäinen ravintola, Satamanportti aloitti toimintansa nimensä mukaisesti Rauman sataman portilla keväällä 2004. Ravintolaperheemme on vuosien varrella kasvanut. 

Tänään FresCo Ravintolat tarjoaa palvelujaan Satamanportin lisäksi kongressitalo Etappi*22*:ssa, teatteriravintola Ankkurissa, kesäteatteriravintola Skanssissa ja UPM Rauman henkilöstöravintola Delikaatissa, Kivirannassa sekä Rauman merimuseossa. 

Palvelemme asiakkaitamme nyt myös Turussa, uudistetussa Turun virastotalossa ravintola Aitiopaikassa, Lounais-Suomen poliisilaitoksella ravintola Kammarissa ja ravintola Korkissa Linnankadulla.

Järjestämme myös useiden suuryritysten kanssa VIP- ja muita asiakastilaisuuksia. Tuomme palvelumme mielellämme myös asiakkaamme kotiin tai muuhun asiakkaalle mieleiseen paikkaan.

Äiti ja lapsi leipoo

Minulle, Seija Aroselle, ovat ruoka ja sen ympärille rakentuva kulttuuri olleet aina tärkeitä. Olen kulkenut pitkän tien Aitoon emäntäkoulusta (1972), yksityisyrittäjäksi. Työelämäni varrella olen saanut olla luomassa ravintolakokemuksia vanhusten, lasten ja työpaikkaruokailujen parissa.

Elämä on jatkuvaa oppimista ja asiakasta kuunteleva toiminnan uusiutuminen onkin mielestäni avainasemassa ravintolamaailmassa.

Ei niin pientä juhlaa, ettei se olisi meille tärkeä

FresCo yhdistää tuoreuden ja raikkauden "Fresh", sekä yhdessä tekemisen, yrittämisen "Co". Yhdessä näistä kahdesta muodostuu FresCo, joka tarkoittaa mm. seinämaalausta. Tavoitteenamme on luoda ruokahetkistä elämyksiä. Tyylikkäät astiat ja upeat kattaukset ovatkin osa tavaramerkkiämme.

Haluamme olla yksityis- ja yritysasiakkaillemme kumppani, joka tuo osaamisensa heidän käyttöönsä tehden jokaisesta tilaisuudesta ainutkertaisen. Asiakkaamme ovat omien juhliensa ammattilaisia, meidän tehtävämme on kuunnella, tuoda esiin uusia mielenkiintoisia ratkaisuja ja toteuttaa juhlat yhdessä asiakkaan kanssa parhaalla mahdollisella tavalla. Itse asiassa, rakennamme yhdessä arjen ja juhlan kauniita muistoja - elämyksiä.

FresCo Ravintoloiden toimintaa ohjaavat keskeiset arvomme: aitous, luotettavuus ja inspiraatio. FresCon ammattitaitoiset työntekijät tarjoavat osaamisensa käyttöösi.

Ota yhteyttä ja kuljetaan yhdessä arjesta juhlaan!

Tuorein terveisin,  

Seija Aronen

 

Juttuja FresCosta:

10.2014: Heinon tukun "Lautaselle" asiakaslehti: Aitiopaikalla!

7.4.2014: Tunnustus rohkeasta ja yrityshakuisesta yritystoiminnasta

11.5.2014: FresCo Ravintolat 10 vuotta

 

© FresCo Ravintolat, Kaikki oikeudet pidätetään
Uutisia
Tilaa jouluruuat PE 15.12. mennessä

FresCo Ravintoloiden kokeilla on jälleen padat kuumana joulun alla.
Hanki helpotusta jouluun ja ...

"Sellaista elämä on" Raumalla kesäteatterissa

Juha “Junnu” Vainio (1938-1990) oli yksi kaikkien aikojen merkittävimmistä suomalaisista sanoi...