FresCo Ravintolat Oy - Satakunnan vuoden 2018 matkailuyritys


Satakunnan Matkailuyrittäjät ry on valinnut vuoden 2018 matkailuyritykseksi FresCo Ravintolat Oy:n.

Vaikka FresCo Ravintolat tunnetaan ennen kaikkea laadukkaasta juhlapalvelusta ja lounaista sekä Rauman että Turun alueella, merkittävä osa sen toiminnasta on matkailuun liittyvää. Yrityksen tiivis yhteistyö Rauman kaupunginteatterin kanssa on mahdollistanut teatterimatkalaisille upeita elämyksiä ei pelkästään esityksen, vaan myös teemaan sopivien teatteriruokailujen muodossa. FresCo Ravintolat on ollut Suomessa ensimmäisten joukossa rakentamassa teemamenuja ryhmille.

‚ÄĚYhteisty√∂ FresCo Ravintoloiden kanssa on t√§rke√§ osa teatterin toimintaa‚ÄĚ, Rauman Kaupunginteatterin markkinointip√§√§llikk√∂ Petteri Kangas kertoo. ‚ÄĚYhdess√§ me pystymme tarjoamaan ryhm√§asiakkaille laadukkaan ruokailun teatteriesityksen yhteydess√§. Ryhmien kannalta on eritt√§in helppoa ja toimivaa, kun teemaruokailu on mahdollista j√§rjest√§√§ saman katon alla.‚ÄĚ

‚ÄĚOlemme eritt√§in onnellisia saamastamme huomionosoituksesta. Matkailijat ovat meille t√§rke√§ asiakasryhm√§‚ÄĚ, FresCon toimitusjohtaja Seija Aronen iloitsee.

‚ÄĚOdotamme aina mielenkiinnolla, mit√§ seuraavan kauden teatteriohjelmistoon tulee. L√§hdemme kehittelem√§√§n uusia menuja teatterin√§yt√∂ksen tarinan mukaan ‚Äď pieni pilke silm√§kulmassa. Ensi kes√§n√§ Rauman kes√§teatterissa esitett√§v√§√§n Sellaista el√§m√§ on -musiikkin√§ytelm√§√§n olemme luoneet Kotkan pojan menun, jossa asiakkaamme saavat nauttia mm. Potlohkoa h√∂yrylaiva Tornatorin tapaan‚ÄĚ, h√§n kertoo.


Koko kaupunki hyötyy teatteriryhmien vierailusta

Rauman Kaupunginteatterissa käy vuosittain noin 35 000 - 40 000 katsojaa, joista yli kolmasosa käy kesäteatterissa. FresCo Ravintoloiden hallituksen puheenjohtaja Seppo Arosen mukaan ulkopaikkakuntalaisten teatterimatkalaisten vierailusta hyötyy koko kaupunki.

‚ÄĚUskon, ett√§ my√∂s muut raumalaiset yritykset, ravintolat mukaan lukien, ovat olleet tyytyv√§isi√§ teatteriryhmien saapumisesta Raumalle. Kaikille l√∂ytyy palveltavaa. Me suosittelemme ryhmille my√∂s tutustumista merellisiin kohteisiin ja Vanhaan Raumaan, Seppo Aronen kertoo.

Lähialueilta saapuvien teatterimatkalaisten toimintatavoissa on tapahtunut muutos viime vuosien aikana. Aikaisemmin esimerkiksi Porista saapuvat ryhmät eivät ruokailleet teatterimatkan yhteydessä. Nykyään lähialueilta saapuneiden ruokailut ovat lisääntyneet merkittävästi.

‚ÄĚTavatessani messuilla porilaisia matkanj√§rjest√§ji√§ olen painottanut heille, ett√§ teatterimatka on kokonaisuus, johon kuuluu ruokailu t√§rke√§n√§ osana. Vitsin√§ olen viel√§ heitt√§nyt, ett√§ p√§iv√§ on porilaisilla jo muutenkin pilalla, kun joutuvat l√§htem√§√§n Raumalle teatteriin. Miksi he eiv√§t voisi samalla sitten k√§ytt√§√§ Raumalla pari tuntia my√∂s ruokailuun?‚ÄĚ Seppo Aronen naurahtaa.


Vahvistusta FresCon tiimiin

Kunnianhimoinen kehitystyö on siivittänyt FresCo Ravintoloiden kasvua. Vuodesta 2013 FresCo on palvellut asiakkaitaan Rauman lisäksi Turussa ja teatterimatkalaiset ovat saaneet nauttia herkullisista teemamenuista myös siellä. FresCon Aurajokirannassa sijaitseva ravintola Aitiopaikka on aivan Turun kaupunginteatterin ja Samppalinnan kesäteatterin naapurissa.

Maaliskuussa 2018 FresCo Ravintoloiden ydintiimin liittyi porilainen Minna Laine. Hän on aikaisemmin toiminut mm. Yyterin Kylpylähotelli Oy:n toimitusjohtajana.

‚ÄĚToimintamme on ollut vahvassa kasvussa ja haluamme kehitty√§ edelleen. Meille tuli oiva tilaisuus yhteisty√∂h√∂n, kun tutustuimme Minnaan. H√§n toimii FresCon ravintolatoimenp√§√§llikk√∂n√§. Toivotamme h√§net l√§mpim√§sti tervetulleeksi. Uskon meid√§n pystyv√§n palvelemaan asiakkaitamme entist√§kin paremmin vahvistaen samalla asemaamme erityisesti Satakunnassa‚ÄĚ, toimitusjohtaja Seija Aronen kertoo.


Satakunnan Matkailuyrittäjät ry:n lehdistötiedote >

Lisätietoja:
FresCo Ravintolat Oy

Laura Avikainen, markkinointi & viestintä
laura.avikainen(a)frescoravintolat.fi

Seuraa FresCo Ravintoloita Facebookissa >

Takaisin otsikoihin...

 

© FresCo Ravintolat, Kaikki oikeudet pidätetään
Uutisia
Uudet työpaikat: Kokki ja leipuri-kylmäkkö

Toimintamme laajentumisen myötä etsimme Raumalle kokkia sekä kylmäkkö-leipuria.

Jos olet...

Laadukasta ateriapalvelua senioreille Rauman seudulla

FresCo Ravintolat Oy tarjoaa laadukasta ateriapalvelua Rauman seudulla vuoden 2019 alusta alkaen.